31 tammikuuta, 2012

Tyttökaveri-tyyli

Bongasin jo vanhasta H&M-lehdestä artikkelin girlfriend stylesta. Jamie Hinchin shortsit olivat kieltämättä jotenkin feminiiniset.

I ended up with girlfriend style in the latest H&M magazine. Sounds interesting, but I hope to see it applied with a great taste :-)

Poikakaverini kokeili alelaarista löytämiäni Mangon shortsejani ja vaikka ne minun päälläni näyttääkin särmikkäiltä olivat ne sille kuitenkin jo jotenkin feminiiniset.

My boyf´s girlfriendstyle

Tietysti se yrittää pukea ne äijämäisesti

Missä menee sitten raja tyylikkään, itsevarman ja feminiinisenkin pukeutumisen ja tyttökaverityylin välillä? Varmaan jokainen saa itse määritellä ja päättää miten haluaa päivä tyyliään kutsuttavan.

Itse tykkään miesten tyylikkäästä ja kekseliäästä pukeutumisesta. Herkkyys on purevaa, mutta kovin naisellisuudesta en oikein tiedä, siis sellaisesta että miehen pukeutumisessa ei ole enää särmää vaan koen pukeutumisen koomiseksi sen sijaan että näkisin epätavallisen ja hullunkin tyyli/muoti-idean. Toisaalta koomisuus on sitten epätavallista ja uskaliasta, avant.

Oma makuni on kuitenkin hieman rajoittunut, tai sanoisinko himpun verran klassinen, valitettavasti. Tykkään ehdottomasti epätavallisista ideoista, jotka tekevät tyylistä kiinnostavan, mutta poikakaverini kanssa keskustellessani huomaan omaavani jo hieman rajoittuneemman maun. Mangon shortsejani lainaan hänelle kuitenkin kernaasti! Kunhan hän ei ole yksin liikenteessä, muuten huolehdin liikaa hänen hyvinvoinnistaan kadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti